Hinnasto

Moniapupalvelut

Jatkuvana sopimuksena 1.5.2023 alkaen 37,70 € / henkilötyötunti, sisältää alv 24%.
Kertaluonteiset siivoukset, toimitilasiivoukset ja ikkunoidenpesut 42,00 € / henkilötyötunti, sisältää alv 24%. 
Muutto- ja rakennusten loppusiivoukset 42,00 € / henkilötyötunti, sisältää alv 24%.
Minimiveloitus on 1,5 tuntia.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinta sisältää siivousvälineet, siivousaineet ja matkakulut Lopen, Janakkalan ja Riihimäen alueelle. Muiden lähikuntien alueella hinta sisältää siivousvälineet ja siivousaineet. Näiden osalta matkakulut laskutetaan sopimuksen mukaan (0,50 €/km, alv 0 %). 

Toimintani on vastuuvakuutettua.

Arvonlisäveroton toiminta

Olen Lopen ja Janakkalan kuntien sekä Riihimäen kaupungin yksityisten sosiaalipalveluiden rekisterissä, joten voin tarjota kotityöpalveluita arvonlisäverottomana. Arvonlisäverottoman palvelun hinta 1.5.2023 alkaen on 31,50 € / henkilötyötunti

Arvonlisäverottomaan palveluun ovat oikeutettuja ne asiakkaat, joiden toimintakyky on alentunut sairauden, vamman tai ikääntymisen takia. Näiden asiakkaiden kanssa tehdään yksilöllinen palvelusopimus ja -suunnitelma.

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa sovitun käynnin, hänen tulee tehdä peruutus viimeistään päivää ennen seuraavaa käyntiä. Peruuttamattomista ajoista ja saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitetaan 50 % sovitun työn summasta. Mikäli en minusta riippumattomasta syystä pääse hoitamaan työtäni, veloitetaan asiakkaalta 1,5 tunnin minimiveloitus. Maksumuistutuksesta peritään 5€/lasku. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Asiakkaillani voi olla oikeus kotitalousvähennykseen. Katso lisätietoja vero.fi/kotitalousvähennys.

Lahjakortti

Anna läheisellesi laatuaikaa lahjakortin muodossa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva arjenhelpotus sinulle tärkeälle ihmiselle.